Προσωπικά Δεδομένα

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά και καλύπτει τις προϋποθέσεις επεξεργασίας από την εταιρεία με την επωνυμία «ΡΟΗ ΙΑΤΡΙΚΑ», με έδρα την Καλαμπάκα Τρικάλων (Ομογενών Αμερικής 4, 42200, Καλαμπάκα), ΑΦΜ 049567181, Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, email: info@roimedicals.gr, εφεξής “Roi Medicals”, των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών (“Χρήστες”) της ιστοσελίδας www.roimedicals.gr (η “Ιστοσελίδα”), μέσω της οποίας παρέχεται και η ομώνυμη Υπηρεσία Roi Medicals (η “Υπηρεσία”).

Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των Χρηστών της Υπηρεσίας και οποιωνδήποτε υπηρεσιών των συμμετεχόντων καταστημάτων και ιστοσελίδων, που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της Roi Medicals.

Η Roi Medicals παρέχει την απαραίτητη προηγούμενη πληροφόρηση προς τους Χρήστες, ώστε να γίνουν κατανοητά ο τρόπος και οι προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Η παρούσα στόχο έχει ακριβώς να ενημερώσει τους χρήστες με απόλυτη ευκρίνεια και διαφάνεια για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων κατά την περιήγηση, εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Η Ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών της απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων – Λόγοι που επιτρέπουν την επεξεργασία τους – Διάρκεια

Οι προσωπικές πληροφορίες, που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα ή καλείται ο Χρήστης να παράσχει κατά τα κατωτέρω, θα είναι οι απολύτως αναγκαίες, συναφείς και πρόσφορες για την παροχή όσο της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης, για την εκπλήρωση από πλευράς της Roi Medicals των υπηρεσιών που παρέχονται στους Χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας και την προστασία των υπολοίπων χρηστών της.

Όταν ο Χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.roimedicals.gr συλλέγονται δεδομένα θέσης, η διεύθυνση του διαδικτυακού πρωτοκόλλου του υπολογιστή του (IP address), o τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser), το λειτουργικό σύστημα της συσκευής από την οποία συνδέεται και σε περίπτωση που η σύνδεση γίνεται μέσω κινητής συσκευής και ο Χρήστης έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη ρύθμιση “υπηρεσιών τοποθεσίας – εντοπισμού θέσης”, τα στοιχεία γεωγραφικού μήκους/πλάτους της τοποθεσίας του.

Επίσης, για την εύρυθμη λειτουργία της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών, τη μέτρηση της αποδοτικότητας, την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων) συναφούς με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των χρηστών, στην ιστοσελίδα του Roi Medicals χρησιμοποιείται και αξιοποιείται η τεχνολογία των cookies. Η τοποθέτηση cookies στη συσκευή του Χρήστη ορίζεται από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή (browser) του. Εάν ο Χρήστης έχει επιτρέψει την τοποθέτηση cookies στον υπολογιστή του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και περιήγησης στην Ιστοσελίδα και κατά την αλληλεπίδραση με ορισμένες λειτουργίες ή περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα προηγηθεί και παροχής συγκατάθεσης από τον Χρήστη, θα αποδοθεί σε αυτόν ένα μοναδικό επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας (guest id) και θα τοποθετηθεί ένα αντίστοιχο αναγνωριστικό cookie στον υπολογιστή του, το οποίο θα τον προσδιορίζει (χωρίς να μπορεί όμως να γίνει άλλη ταυτοποίηση) κάθε φορά που θα επισκέπτεται την Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση μη παροχής της σχετικής συγκατάθεσης και κατά συνέπεια μη απόδοσης στον Χρήστη ανάλογου επιγραμμικού αναγνωριστικού ταυτότητας, η χρήση και η εμπειρία περιήγησης στην Ιστοσελίδα θα είναι περιορισμένη. Ο Χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να εξαιρεθεί και να αιτηθεί τη διαγραφή του εν λόγω επιγραμμικού αναγνωριστικού για το μέλλον. Εκτενέστερη ενημέρωση για τη χρήση cookies και για τον τρόπο αποτροπής της εγκατάστασης cookies στον υπολογιστή / συσκευή πρόσβασης του Χρήστη στην Ιστοσελίδα παρέχεται εδώ.

Πέραν των ανωτέρω κατηγοριών προσωπικών δεδομένων, προσωπικές πληροφορίες θα ζητηθούν στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτης επιθυμεί να δημιουργήσει λογαριασμό μέλους, προκειμένου να λαμβάνει ενημερωτικά και προωθητικά emails (newsletters – email marketing communication) και να απολαμβάνει πληθώρα πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών, όπως τη δυνατότητα να διατηρεί λίστα επιθυμητών προϊόντων, να μπορεί να αφήνει σχόλια και να αξιολογεί τα προϊόντα και να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με νέα προϊόντα, λειτουργίες και υπηρεσίες του Roi Medicals.

Για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (news letters & email marketing), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί, η Roi Medicals θα προβεί σε αυτή (αποστολή), εφόσον ο χρήστης έχει ειδικώς δηλώσει τη συγκατάθεσή του και έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της δήλωσης αυτής από την Roi Medicals. Πρόσβαση στο περιεχόμενο της δήλωσης συγκατάθεσης και δυνατότητα ανάκλησης οποτεδήποτε της δοθείσας συγκατάθεσης περιέχονται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστέλλει η Roi Medicals.

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους ζητούνται κατ’ ελάχιστον από τον Χρήστη η καταχώριση του ονοματεπώνυμου, της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email address), ενός ονόματος χρήστη (username) και ενός κωδικού πρόσβασης στην υπηρεσία (password). Προαιρετικά ο Χρήστης εφόσον επιθυμεί να δημιουργήσει έναν πιο εξατομικευμένο λογαριασμό, μπορεί να δηλώσει το φύλο, τη διεύθυνση διαμονής και την ημερομηνία γέννησής του, ένα σύντομο βιογραφικό, καθώς και να δημοσιεύσει φωτογραφία του.

Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού μέλους μέσω οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook και Google. Η Roi Medicals, μέσω των λειτουργιών που παρέχει η αντίστοιχη ειδική εφαρμογή (Facebook / Google), θα λαμβάνει γνώση και θα τηρεί το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του ο Χρήστης στην αντίστοιχη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία διαβιβάζει ο αντίστοιχος πάροχος υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης που παρείχε ο Χρήστης και βάσει της ενημέρωσης που προηγήθηκε από τον τρίτο πάροχο. Η επεξεργασία και αυτών των δεδομένων που προέρχονται μέσω συνδεδεμένης εφαρμογής τρίτου παρόχου υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης υπόκεινται στις ρυθμίσεις του παρόντος.

Τέλος, προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται από τη Roi Medicals και στην περίπτωση που ο Χρήστης κάνει χρήση των διάφορων υπηρεσιών του Roi Medicals, όπως προτιμήσεις που έχει για προϊόντα, που τοποθετεί σε λίστα, κλπ.

Η Roi Medicals παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του Χρήστη – μέλους, προκειμένου αυτός να διαχειρίζεται τα δημόσια διαθέσιμα προσωπικά δεδομένα του και να ορίζει τις προτιμήσεις κοινοποίησης. Η Roi Medicals σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Χρήστη αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα όπως ο ίδιος επιλέγει να κοινοποιεί και να καθιστά δημόσια διαθέσιμα στην Υπηρεσία (και το αντίθετο) και δεν θα επεμβαίνει με κανένα τρόπο στις επιλογές του Χρήστη, παρά μόνον εάν της ζητηθεί στο πλαίσιο άσκησης των δικαιωμάτων που παρέχονται στους Χρήστες ή για να συμμορφωθεί με νόμιμη υποχρέωσή της.

Η Roi Medicals, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ακολουθεί απαρέγκλιτα τη νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, όπως ισχύει μετά τη θέση σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών γίνεται δυνάμει ενός ή και περισσότερων από τους παρακάτω λόγους:

Έχει δοθεί σχετική συγκατάθεση από τους χρήστες

Για την εκπλήρωση των συμβατικών όρων και υποχρεώσεων της Roi Medicals αναφορικά με τις παρεχόμενες προς τους χρήστες υπηρεσίες (σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Υπηρεσίας Roi Medicals) και για την επιδίωξη του εννόμου συμφέροντος της Roi Medicals να διαφυλάσσει, βελτιώνει και προάγει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Ιστοσελίδας, στα οποία περιλαμβάνονται:

  • η ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών και επικοινωνία μαζί τους για λόγους marketing ή για λόγους που αφορούν την Υπηρεσία,
  • η παροχή, εξατομίκευση και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών από την Υπηρεσία,
  • η επιλογή και εξειδίκευση του περιεχομένου που προσφέρεται ή προβάλλεται στους χρήστες (συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών μηνυμάτων), ώστε να είναι συναφές με τις αντίστοιχες προτιμήσεις και ενδιαφέροντά τους,
  • η ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων, προτιμήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω της ιστοσελίδας www.roimedicals.gr,
  • η ομαλή λειτουργία της Ιστοσελίδας από τεχνικής άποψης και λόγοι ασφαλείας των συστημάτων της (server, data base, δικτύου κ.α ),
  • η κατανόηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας από τους Χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής τους με εφαρμογές, διαφημίσεις, προϊόντα και λειτουργίες που καθίστανται διαθέσιμα ή συνδέονται ή προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας και η συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, για διενέργεια ερευνών, για τη βελτίωση των υπηρεσιών του site.

Η Roi Medicals περαιτέρω επιφυλάσσεται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν (σε ψευδονυμοποιημένη μορφή) για στατιστικούς, προωθητικούς ή ερευνητικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα, π.χ. εταιρείες ερευνών, αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.

Για την εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης της Roi Medicals, όπως μεταξύ άλλων και εάν -πέρα από τον νόμο- απαιτηθεί από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Η διάρκεια τήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή μέχρις ότου ανακληθεί η συγκατάθεση και ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν για λόγους από την κείμενη νομοθεσία επιβάλλεται η συνέχιση της τήρησής τους. Στην περίπτωση αυτή, η Roi Medicals θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τον κατά το δυνατό περιορισμό της επεξεργασίας.

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων – Γνωστοποίηση για την πρόσληψη τρίτων προσώπων για την εκτέλεση επεξεργασίας ορισμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων

Η Roi Medicals εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι κινδύνων, όπως απώλεια, υφαρπαγή, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αλλοίωση ή καταστροφή και των επερχόμενων εξ αυτών παραβιάσεων στα δικαιώματα των Χρηστών. Ενδεικτικά μεταξύ των μέτρων αυτών περιλαμβάνονται η ψευδωνυμοποίηση και η κρυπτογράφηση, καθώς και η θωράκιση των συστημάτων της για τη διασφάλιση του απορρήτου, της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας τους, η έγκαιρη επαναφορά σε ασφαλή λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση επέλευσης φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, καθώς και ο διαρκής έλεγχος και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, που εφαρμόζονται για να εξασφαλίζεται αδιάκοπα η ασφαλής επεξεργασία.

Όταν η επεξεργασία πρόκειται να διενεργηθεί για λογαριασμό της Roi Medicals από τρίτο/α πρόσωπο/α (Εκτελούντα την επεξεργασία) παρέχεται διαβεβαίωση στον Χρήστη ότι και τα πρόσωπα αυτά θα εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων του Χρήστη και η ακεραιότητα των δεδομένων του. Στους τρίτους – εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Roi Medicals συγκαταλέγονται εταιρείες, που παρέχουν φιλοξενία στους διακομιστές (servers) στους οποίους φυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης των συστημάτων και των υποδομών της, διαδικτυακές πλατφόρμες προγραμματισμού διαφημιστικών καμπανιών (ad management servers), και διαφημιστικές εταιρείες για την παροχή επιγγραμικών (on line) διαφημιστικών υπηρεσιών, εταιρείες που πραγματοποιούν γενικές έρευνες, αναλύσεις και μετρήσεις στους δικτυακούς τόπους.

Εκτός των ανωτέρω, τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών δεν αποκαλύπτονται και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους και δεν αποτελούν καθ ‘οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Για την αποφυγή παρερμηνειών διευκρινίζεται ότι στο ανωτέρω δε συγκαταλέγεται το περιεχόμενο και τα δεδομένα που ο Χρήστης επιλέγει να καθιστά δημοσίως διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα ή επιλέγει να κοινοποιεί σε υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εφαρμογές εν γένει τρίτων).

Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των Χρηστών και για την άσκηση των δικαιωμάτων αυτών.

Η Roi Medicals ενημερώνει τον Χρήστη, ότι έχει θέσει σε εφαρμογή τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για να καθίσταται εφικτή η άσκηση των δικαιωμάτων του βάσει του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, τα οποία είναι τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης και ενημέρωσης: Μετά από σχετικό αίτημα του Χρήστη, θα του παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που τηρούνται από τη Roi Medicals, τους σκοπούς επεξεργασίας, τους λόγους που καθιστούν θεμιτή την επεξεργασία τους, την περίοδο διατήρησης των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τον υπεύθυνο προστασίας των δεδομένων (Data Protection Officer – DPO).
  • Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων: Η Roi Medicals παρέχει στους χρήστες της Υπηρεσίας Roi Medicals τη δυνατότητα να διορθώσουν/επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική ενότητα της Υπηρεσίας (ρυθμίσεις λογαριασμού) ή/και γνωστοποιώντας το αίτημά τους στα επίσημα μέσα επικοινωνίας της Roi Medicals που περιέχονται στην παρούσα.
  • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων: Η Roi Medicals παρέχει περαιτέρω στους χρήστες της Υπηρεσίας Roi Medicals τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε ορισμένα ή και όλα τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες που εισήγαγαν για την εγγραφή τους, καθώς και να διαγράψουν πλήρως τον λογαριασμό τους επισκεπτόμενοι τη σχετική ενότητα της υπηρεσίας (ρυθμίσεις λογαριασμού) ή/και να αιτηθούν τη διαγραφή εκείνων των κατηγοριών δεδομένων που συλλέγονται αυτόματα με τεχνικές μεθόδους (Guest id ? IP address, του ιστορικού κίνησής τους στην Ιστοσελίδα και των log files), υπό την επιφύλαξη υποχρέωσης διακράτησης των εν λόγω δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βάσει υποχρέωσης συμμόρφωσής της Roi Medicals με νόμιμες υποχρεώσεις και διατυπώσεις στις οποίες τυχόν υπόκειται.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της δοθείσης συγκατάθεσης: Ο Χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσης.
  • Δικαίωμα περιορισμού και προβολής αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων: Ο Χρήστης μπορεί να ασκήσει τα ανωτέρω δικαιώματα για το μέλλον, εάν ο Χρήστης θεωρεί ότι τα δεδομένα του είναι ανακριβή ή ότι υπόκεινται σε μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία ή εάν παρά την λήξη του λόγου που επιτρέπει την επεξεργασία, ο Χρήστης εναντιώνεται στη διαγραφή τους, για την υποστήριξη εννόμου αξίωσής του. Μπορεί επίσης να προβάλλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον, εάν η επεξεργασία γίνεται στη βάση μίας εκ των λόγων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.
  • Δικαίωμα μη υπαγωγής σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων: Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να μην υπόκειται σε μια απόφαση, που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όπως η κατάρτιση προφίλ, εφόσον η απόφαση αυτή θα είχε νομικές επιπτώσεις για αυτόν ή άλλες εξίσου σημαντικές επιπτώσεις.
  • Η Roi Medicals συνεργάζεται και θα παρέχει κάθε αναγκαία συνδρομή που θα ζητηθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr), στην οποία κάθε χρήστης δικαιούται να προσφύγει για θέματα που τον αφορούν και σχετίζονται με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του.
  • Για κάθε επικοινωνία με την Roi Medicals, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μέ έναν από τους ακόλουθους τρόπους: διεύθυνση: Ομογενών Αμερικής 4, 42200, Καλαμπάκα, τηλ: 24320 77552, email: info@roimedicals.gr.

“Δεσμοί” (links) προς άλλα sites

Η ιστοσελίδα, που φιλοξενεί την Υπηρεσία Roi Medicals μπορεί να περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από την Roi Medicals, αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Roi Medicals για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών σε τρίτους δικτυακούς τόπους.
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εφαρμογές τρίτων

Στο roimedicals.gr υπάρχουν ενσωματωμένα plugin μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών τρίτων για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της πλατφόρμας και των συνεργατών της και για την βελτίωση και διευκόλυνση των ιδίων υπηρεσιών. Εφόσον ο Χρήστης επιλέξει να κάνει χρήση τέτοιων plugin εφαρμογών – συνδέσεων, αναλόγως του είδους της εφαρμογής – σύνδεσης, ενδέχεται η δραστηριότητα του Χρήστη στο www.roimedicals.gr να εμφανίζεται στο ανάλογο προφίλ του και να κοινοποιηθεί στα υπόλοιπα μέλη του δικτύου του. Πριν ο Χρήστης συνδεθεί σε εφαρμογή τρίτου θα ενημερωθεί σχετικά με ποια δεδομένα θα κοινοποιηθούν ή θα είναι προσβάσιμα στην εν λόγω εφαρμογή τρίτων. Για περισσότερα σχετικά με τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων του λογαριασμού του χρήστη σε περίπτωση χρήσης plugin υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί και να διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του αντίστοιχου παρόχου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της Υπηρεσίας Roi Medicals υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιείται και συμπληρώνεται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση η Roi Medicals διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών.

Η χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η γνώση και η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και συναίνεση του Χρήστη για επεξεργασία των δεδομένων αυτών σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.